Wat is eHerkenning?

Doe je online zaken met de overheid? Met eHerkenning log je veilig in om alle zaken online te regelen. Zo weten organisaties zeker dat je bent wie je zegt dat je bent.

Eén manier van inloggen

Word jij ook zo gek van al die verschillende accounts om overal en nergens mee in te loggen? Dan ben je niet de enige. 

Daarom is er nu eHerkenning.

Met één inlogmiddel kun je bij inmiddels ruim 400 verschillende organisaties inloggen. Bijvoorbeeld bij het UWV, de Kamer van Koophandel en de belastingdienst, maar ook bij diverse gemeenten en provincies. Geen aparte inlogcodes en wachtwoorden meer, toch alles digitaal kunnen regelen.

Binnenkort verplicht

Met de komst van de wet Digitale Overheid stelt de Rijksoverheid het gebruik van eHerkenning verplicht voor overheidsorganisaties. Daarnaast geven steeds meer (overheids)organisaties de optie om al in te loggen met eHerkenning.

Wil je er ook al gebruik van maken? Met een eHerkenningsmiddel op niveau EH3 of EH4 kun je nu al je online zaken regelen met alle aangesloten organisaties.

Gemakkelijk aanvragen

Heb je nog geen persoonlijk eHerkenningsmiddel? Vraag deze dan aan via je Flexwebhosting klantenpagina. Wij zijn één van de erkende partners van Connectis.

Heb je al eerder gebruik gemaakt van eHerkenning? Controleer dan of je persoonlijke eHerkenningsmiddel het juiste betrouwbaarheidsniveau heeft voor de online diensten waar je gebruik van wilt maken. Een upgrade naar EH3 of EH4 regel je vervolgens gemakkelijk via je online Connectis omgeving.